+381 64 33 33 180
+43 660 24 34 114

 

Minhen

Minhen je glavni grad Bavarske pokrajine i treći grad po veličini u Nemačkoj. Od Beograda je udaljen 939 km. Ukoliko želite da bezbedno, brzo i komforno stignete do Minhena, sve što treba je da nas kontaktirate i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Prednosti kombi prevoza do Minhena:

Kombi prevoz do Minhena nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Minhen?

Polasci za Minhen su svakog ponedeljka i svakog petka, a povratak je svake srede i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Minhena?

Za Minhen vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Minhena:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 33 33 180. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

kombi prevoz nemacka