fbpx

Prevoz Putnika - cela nemačka

Kombi prevoz putnika za Nemačku obavlja naš transportni i kurirski tim mladih, profesionalnih vozača. Posvećeno se bavimo prevozom putnika. Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz putnika za Nemačku, naši profesionalni vozači će Vas sigurno i udobno prevesti sa Vaše adrese u Srbiji na bilo koju adresu u celoj Nemačkoj. 

Vozimo do svih gradova u Nemačkoj

Prevoz putnika Nemacka

Vozimo vas na željenu adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsruheu, Manhajmu, Frankfurtu, Ninbergu, Bonu, Kelnu, Ahenu, Diseldorfu, Esenu i Dortmundu, Drezdenu, Lajpcigu, Berlinu, Hanoveru, Hamburgu, Bremenu, Minsteru, kao i u svim okolnim mestima. A o kvalitetu naše usluge svedoči i veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Odabirom najoptimalnije rute putovanja, brzo i komforno stižete na neku od željenih destinacija. Kombi prevoz putnika Nemačka Vam garantuje bezbednu i udobnu vožnju u kombijima novije generacije koji ispunjavaju sve tehničke standarde, kao i standarde u pogledu komfora i higijene. 

Sva vozila imaju 8+1 sedišta i tokom celog puta u vozilima je obezbeđen Wi-Fi.

 

Prevoz putnika dva polaska nedeljno

Redovne polaske za Nemačku smo organizovali svakog utorka i svakog petka, a povratak za Srbiju je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Putnike skupljamo iz svih većih gradova u Beogradu i Vojvodini, ali po dogovoru i u manjim mestima. Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate a mi ćemo Vam pružiti pravu i blagovremenu informaciju.

Kvalitetna i blagovremena usluga su ključni za nas. Vaše zadovoljstvo nam je važno i zbog toga nastojimo da održavamo visok nivo naše usluge. To smo u stanju je poštujemo tri osnovna uslova: pouzdanost, sposobnost i veštinu. A o kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Nudimo Vam brzo, komforno i bezbedno putovanje na željenu destinaciju uz odabir najoptimalnije rute putovanja. Naši polasci iz Srbije za Nemačku su dva puta nedeljno i to utorkom i petkom. 

Dolazimo po Vas na dogovorenu adresu i vršimo prevoz na željenu adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsrueu, Manhajmu. Vozimo vas do adrese i u Frankfurtu, Ninbergu, Bonu, Kelnu, Ahenu, Diseldorfu, Esenu, Dortmundu, Drezdenu, Lajpcigu, Berlinu, Hanoveru, Hamburgu, Bremenu, Minsteru, ili bilo kom od mesta  širom Nemačke. 

Imamo planirane pauze, ali smo vrlo fleksibilni i pravimo eventualne neplanirane pauze u dogovoru sa putnicima, u skladu sa njihovim potrebama ili željama. 

Zahvaljujući našim pouzdanim i tehnički uvek ispravnim vozilima, možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za udobnim i bezbrižnim transportom. Naši kombiji su čista, klimatizovana vozila nove generacije, pa omogućavaju vrhunski komfor prilikom putovanja, kao i korišćenje interneta putem Wi-Fi konekcije.

Vozila poseduju dovoljno mesta za Vaš prtljag. Vašim teretom se rukuje pažljivo i kod nas je u pouzdanim rukama. Takođe, garantujemo i besprekoran prevoz Vaše pošiljke na neku od adresa u Nemačkoj, po principu “od vrata do vrata”.uto

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!