fbpx

Kombi Prevoz Za Forchajm

Forchajm se nalazi u jugozapadnoj Nemačkoj, severno od Švarcvalda. Grad čini čak 75% proizvodnje nakita u Nemačkoj i to objašnjava njegov nadimak – Zlatni grad.

Muzej nakita u Forchajmu je jedini muzej te vrste na svetu posvećen istoriji nakita i sadrži blago iz antike, renesanse i jedinstvenu kolekciju modernog nakita. Godine 1767, markgrof Karl Fridrih fon Baden dao je gradu Forchajmu privilegiju da izgradi kuću džepnih satova i srebrnog pribora, polažući kamen temeljac koji je Forchajm učinio poznatom metropolom nakita i satova. Ovde je dostupan jedinstven izbor od više od 200 brendova nakita i satova u svim cenovnim rangovima.

Tehnički muzej industrije nakita i satova prikazuje tehnologiju njihove izrade kroz istoriju.

Pored brojnih muzeja, crkava i istorijskih mesta, interesantna je poseta Forchajm gasometru i Parku divljih životinja u kom živi oko 90 životinjskih vrsta.

Prednosti kombi prevoza do Forchajma:

Kombi prevoz do Forchajma nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Forchajm?

Polasci za Forchajm su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Forchajma?

Za Forchajm vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Forchajma:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!