fbpx

Kombi Prevoz za diseldorf

Kombi prevoz za celu Nemačku vas prevozi do glavnog grada nemačke države Severna Rajna – Vestfalija. Diseldorf se nalazi na reci Rajni, a veoma je blizu zapadne granice sa Holandijom između gradova Keln i Esen.

Diseldorf je na sedmom mestu u Nemačkoj po broju stanovnika, ali po standardu i kvalitetu života je na drugom mestu.

“Selo na Diselu”, kako doslnovno znači ime ovog grada, dobio je ime po reci Disel koja se u njemu uliva u reku Rajnu. A danas je ovaj grad centar nemačke reklamne i modne industrije, a pre svega i snažno uporište ekonomske moći zemlje.

Gotovo petinu ukupnog stanovništva u Dizeldorfu čine stranci, a između ostalog tu je naseljeno i 11.000 Japanaca, po čemu je ovaj grad na trećem mestu u Evropi, odmah posle Londona i Pariza.

Prednosti kombi prevoza do Diseldorfa:

Kombi prevoz za Diseldorf nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Diseldorf?

Polasci za Diseldorf su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Diseldorfa?

Za Diseldorf vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Diseldorf:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!