fbpx

Kombi Prevoz za Ludvigsburg

Usred nemačke države Baden-Virtemberg nalazi se još neotkriveni biser Ludvigsburg. Ovaj grad, poznat po svojoj ogromnoj baroknoj rezidenciji, osvojiće Vaše srce. Romantična privlačnost Ludvigzburga čini ga mestom za pamćenje.

Znamenitosti koje treba videti: Ludwigsburg Palace (rezidencijalni zamak sa ogromnom baroknom baštom, u kome se često održavaju zabavni i kulturni događaji), zamak Monrepos (zamak koji se nalazi na jezeru) i Bluhendes Barokue (trajna baštenska izložba).

Muzeji: Muzej mode (sa odevnim predmetima od 18. do 20. veka), Muzej keramike, Muzej Kinderreich (u kome deca doživljavaju kraljevsko iskustvo), Ludvigzburški muzej itd.

Osim užitka u kupovini, bićete zadivljeni i tokom šetnje kroz istorijski, barokni centar kog krase dve prelepe crkve i fontana koja se nalazi u centru trga.

Prednosti kombi prevoza do Ludvigsburga:

Kombi prevoz do Ludvigsburga nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Ludvigsburg?

Polasci za Ludvigsburg su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Ludvigsburga?

Za Ludvigsburg vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Ludvigsburga:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!