fbpx

Kombi Prevoz za berlin

Berlin je glavni i ujedno najveći grad u Nemačkoj, po broju stanovnika i po površni. A njegovih 3,7 miliona stanovnika čini ga najnaseljenijim gradom u Evropskoj uniji, po broju stanovnika u granicama grada.

Ovaj grad se nalazi na mestu gde bledi uticaj Atlanskog okeana i počinje klima kontinentalne ravnice. Srednja godišnja temperatura u gradu je oko 9 stepeni Celzijusa. A srednje temperature se kreću od -1 stepen zimi, do 18 stepeni Celzijusa leti.  

Da li ste znali da je Berlin jedini evropski grad koji ima više muzeja nego kišnih dana? U proseku, kiša u ovom gradu pada 99 dana godišnje, a postoji oko 175 muzeja. 

Od ukupnog broja stanovnika, skoro jedna četvrtina poseduje strani pasoš. U gradu žive ljudi iz čak 190 zemalja, od kojih je 71.000 Poljaka i 106.000 Turaka. 

Hrana u Berlinu je prilagođena velikom broju nacija koje u njemu žive. Zanimljivo je da u gradu ima više prodavnica kebaba nego u Istanbulu, ukupno 1.600, a dnevno se proda 400.000 ovog jela od usitnjenog mesa. Prema legendi, kebab je u današnjem obliku izmišljen upravo u Berlinu 1970. godine.

Prednosti kombi prevoza do Berlina:

Kombi prevoz do Berlina nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Berlin?

Polasci za Berlin su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Berlin?

Za Berlin vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Berlin:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!