fbpx

Kombi Prevoz za Visbaden

Visbaden (Wiesbaden) je prestonica Hesena. Ovaj grad kombinuje tradicionalne terme sa sjajnom arhitekturom, prelepom prirodom, modernim barovima i restoranima.

Visbaden je idealan za gradski odmor za dugi vikend sa prijateljima, nekoliko mirnih dana sa boljom polovinom ili odličan odmor sa celom porodicom.

Ne propustite sledeće znamenitosti ovog grada: Kurhaus & Bowling Green (gde se održava mnoštvo događaja i koncerata), Casino Visbaden (inspirisao je Dostojevskog da napiše delo “Kockar”), Kurpark (park sa ribnjakom i fontanom visokom šest metara), Državno pozorište (izgrađeno u neobaroknom stilu), Goldgasse (gde su nanizani lepi vinski barovi i dobri restorani) i naravno Termalnu fontanu (atrakciju Visbadena, sa bezbroj toplih izvora, kao što su izvor Šucenhof ili izvor tri ljiljana).

Prednosti kombi prevoza do Visbadena:

Kombi prevoz do Visbadena nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Visbaden?

Polasci za Visbaden su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Visbadena?

Za Visbaden vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Visbadena:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!