fbpx

Kombi Prevoz za Karlsrue

Prvo što primetite u ovom gradu je impresivna žuta zgrada. To je zamak Karlsrue, od koga se grad lepezasto širi. Zamak je okružen uredno održavanim baštama, a u njegovoj neposrednoj blizini se nalazi i prelepa botanička bašta.

Muzej ZKM je centar za umetnost i medije i ovaj neobični interaktivni muzej daje Vam uvid u uticaj medija, digitalizacije i globalizacije na društvo.

Karlsrue ima fantastično uređene biciklističke staze duž Rajne i uz iznajmljeni bicikl možete uživati u 50-kilometarskoj ruti kroz prelepu prirodu severozapadne Nemačke.

Ovaj grad je poznat kao sedište Vrhovnog suda i samim tim ima veliki značaj za celu državu.

Prednosti kombi prevoza do Karlsrue-a:

Kombi prevoz do Karlsrue-a nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Karlsrue?

Polasci za Karlsrue su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Karlsrue-a?

Za Karlsrue vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Karlsrue-a:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!