fbpx

Kombi Prevoz za DORTMUND

Grad zelenila i fudbala – gotovo polovinu teritorije Dortmunda čine voda, šume, poljoprivredna područja i prostori sa prostranim zelenim parkovima. Kombi prevoz za Dortmund vas vozi do grada koji leži na istočnom rubu Ruhra u plodnom području Helvega, a broji oko 600 hiljada stanovnika.  

Iako vam je možda prva pomisao na ovaj grad fudbalski klub Borussia Dortmund i njegov stadion, grad ipak pruža mnogo više. Bogat je muzejima i raznim turističkim atrakcijama, kao i istorijskim znamenitostima.

Dortmund je ranije bio poznat po teškoj industriji čelika, uglja i po pivu, dok je danas njegova industrija orijentisana ka visokim tehnologijama. Tradicija prozivodnje piva datura još od 13. veka i svojevremeno je postojalo čak devet pivara. Pravi obožavaoci će biti oduševljeni Muzejom piva, u kojem će moći da nauče nešto o istoriji, samom procesu pravljenja, ali i da okuse svoje omiljeno piće.

Prednosti kombi prevoza do Dortmunda:

Kombi prevoz do Dortmunda nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Dortmund?

Polasci za Dortmund su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Dortmunda?

Za Dortmund vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Dortmunda:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!