fbpx

O NAMA

Prevoz za celu Nemačku obavlja naš transportni i kurirski tim mladih, profesionalnih vozača. Posvećeno se bavimo kombi prevozom putnika i paketa još od 2017. godine. 

Kvalitetna i blagovremena usluga su ključni za Vaš Prevoz za celu Nemačku. Vaše zadovoljstvo nam je važno i zbog toga nastojimo da održavamo visok nivo naše usluge i to ispunjavanjem tri osnovna uslova: pouzdanošću, sposobnošću i veštinom. O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Nudimo Vam brzo, komforno i bezbedno putovanje na željenu destinaciju za celu Nemačku, uz odabir najoptimalnije rute putovanja. Naši polasci iz Srbije za Nemačku su dva puta nedeljno i to utorkom i petkom.

Prevoz za celu Nemačku 

Dolazimo po Vas na dogovorenu adresu i prevozimo Vas na željenu adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsrueu, Manhajmu, Frankfurtu, Ninbergu, Bonu, Kelnu, Ahenu, Dizeldorfu, Esenu, Dortmundu, Minhenu, Hamburgu, Hanoveru, Bremenu, ili bilo kom od mesta širom Nemačke. 

Imamo planirane pauze, ali smo vrlo fleksibilni i pravimo eventualne neplanirane pauze u dogovoru sa putnicima, u skladu sa njihovim potrebama ili željama. 

Zahvaljujući našim pouzdanim i tehnički uvek ispravnim vozilima, možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za udobnim i bezbrižnim transportom. Naši kombiji su čista, klimatizovana vozila nove generacije, pa omogućavaju vrhunski komfor prilikom putovanja, kao i korišćenje interneta putem Wi-Fi konekcije.

Od vrata do vrata

Povratak za Srbiju je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Vozila poseduju dovoljno mesta za Vaš prtljag. Vašim teretom se rukuje pažljivo i kod nas je u pouzdanim rukama. Takođe, garantujemo i besprekoran prevoz Vaše pošiljke na neku od adresa u Nemačkoj, po principu “od vrata do vrata”.

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!