fbpx

O NAMA

Prevoz za Nemačku obavlja naš transportni i kurirski tim mladih, profesionalnih vozača. Posvećeno se bavimo prevozom putnika i paketa još od 2017. godine. 

Kvalitetna i blagovremena usluga su ključni za nas. Vaše zadovoljstvo nam je važno i zbog toga nastojimo da održavamo visok nivo naše usluge i to ispunjavanjem tri osnovna uslova: pouzdanošću, sposobnošću i veštinom. O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Nudimo Vam brzo, komforno i bezbedno putovanje na željenu destinaciju uz odabir najoptimalnije rute putovanja. Naši polasci iz Srbije za Nemačku su dva puta nedeljno i to utorkom i petkom. Dolazimo po Vas na dogovorenu adresu i vršimo prevoz na željenu adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsrueu, Manhajmu, Frankfurtu, Ninbergu, Bonu, Kelnu, Ahenu, Dizeldorfu, Esenu, Dortmundu ili bilo kom od mesta širom Nemačke. Imamo planirane pauze, ali smo vrlo fleksibilni i pravimo eventualne neplanirane pauze u dogovoru sa putnicima, u skladu sa njihovim potrebama ili željama. 

Zahvaljujući našim pouzdanim i tehnički uvek ispravnim vozilima, možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za udobnim i bezbrižnim transportom. Naši kombiji su čista, klimatizovana vozila nove generacije, pa omogućavaju vrhunski komfor prilikom putovanja, kao i korišćenje interneta putem Wi-Fi konekcije.

Vozila poseduju dovoljno mesta za Vaš prtljag. Vašim teretom se rukuje pažljivo i kod nas je u pouzdanim rukama. Takođe, garantujemo i besprekoran prevoz Vaše pošiljke na neku od adresa u Nemačkoj, po principu “od vrata do vrata”.

Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!