fbpx

Kombi Prevoz za Hanover

Hanover je glavni i najveći grad nemačke države Donja Saksonija. Nalazi se na najvažnijem raskršću puteva u severnoj Nemačkoj i direktna je veza sa Berlinom.  

Ovaj grad predstavlja finansijski, administrativni i komercijalni centar, sa veoma različitom i razvijenom industrijom. A poznati Hanoverski sajam, koji je prvi put održan 1947. godine, veoma je uticao na razvoj grada posle Drugog svetskog rata.  

Uprkos reputaciji da je industrijski grad, Hanover je uz pažljivo planirane parkove, javne bašte i šume zasluženo dobio i naziv “grad bašta”. 

A da li ste znali da je ZOO vrt u Hanoveru osnovan davne 1865. godine? Da svake godine ugosti preko milion i po posetilaca, koji dolaze da se upoznaju sa preko 3.400 različitih životinja. Nama su najzanimljivije zimske teme koje se pojavljuju oko Božića i koje su uglavnom posvećene najmlađim posetiocima. Takođe, ostale tematske postavke su veoma zanimljive. Zbog toga se obavezno informišite na njihovom web sajtu pre nego što krenete u avanturu.

Na istočnoj strani Hanovera nalazi se prelepa opštinska šuma Eilenriede, oblast izuzetne prirodne lepote, koja se prostire na oko 1.600 hektara. Ovo ogromno rekreativno područje, jedna je od najvećih šuma u unutrašnjosti grada u celoj Evropi, sadrži brojne pešačke staze, ali i one koje čekaju da tek budu istražene.

Naš ViP Kombi prevoz putnika Vam pruža mogućnost da detaljno upoznate ovaj prelepi nemački grad.

Prednosti kombi prevoza do Hanovera:

Kombi prevoz do Hanovera nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Hanover?

Polasci za Hanover su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Hanover?

Za Hanover vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Hanover:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!