fbpx

Kombi Prevoz za Bremen

ViP Kombi prevoz putnika vas vodi do Bremena, druge najveće luke u Nemačkoj, a posle Hamburga i najznačanije luke u celoj Evropi. Grada u kojem živi preko pola miliona stanovnika i koji ima reputaciju mesta za radničku klasu, ali i glavnog centra kulture i ekonomije. 

Nijedan drugi nemački grad nema više zelenih površina od Bremena. Njegovi brojni fascinantni parkovi, bašte i livade na obali jezera imaju nešto da ponude za svakoga – od vožnje biciklom, sportova na otvorenom i plivanja, pa do piknika i igrališta za decu. Neki od parkova koje obavezno treba da posetite su Burgerpark, Blokland, Rododendron park i Valanlagen park.  

Gradska kuća je toliko lepa i jedinstvena da je UNESCO 2004. godine stavio pod svoju zaštitu. Jedina je u Evropi koja je preživela od kasnog srednjeg veka do danas u netaknutnom obliku. Njena fasada je prizor koji se ne zaboravlja. A u podrumu se nalazi najstarije bure vina u Nemačkoj. Da li je neko za jednu čašu?

I za Braću Grim ste sigurno čuli. A da li ste znali da Bremen nosi i naziv Grad Bajki? Magarac, pas, mačka i petao iz bajke “Gradski muzičari iz Bremena” postali su simbol ovog grada. Ali to nije sve, jer je i otac čuvenog Robinzona Krusoa iz Bremena. Onda nije ni čudno što se u ovom gradu često osećate kao u nekoj bajci.

Da li ste znali da je jedna od najomiljenijih svetskih pivara osnovana upravo u Bremenu? 

Oko tri hiljade boca čuvenog Beksa (Beck’s beer) otvori se svakog minuta širom sveta! Pretpostavljamo da se veoma brzo i popije. Osnivači Beks piva su bili inspirisani grbom grada Bremena kada su pravili logo svoje kompanije. Tako da su ljudi širom sveta u kontaktu sa ovim gradom skoro svakodnevno. 

Da je u ovom gradu bitna i budućnost, pokazuje i još jedan njegov naziv – Grad svemira. Dom je čuvenih kompanija  ArianeGroup, Airbus i OHB, tri najvažnije svetske svemirske kompanije. Airbus je u Bremenu izgradio Evropski svemirski modul za NASA svemirski broj Orion, koji će nositi ljude dalje od orbite Meseca. Jednostavno, u ovom gradu možete iskusite i istinski obilazak svemira.

Da li vam je ovo dovoljno da nas pozovete i rezervišete svoju mesto na putu do svemirskog i zelenog grada iz bajke?

Prednosti kombi prevoza do Bremena:

Kombi prevoz do Bremena nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Bremen?

Polasci za Bremen su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Bremen?

Za Bremen vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Bremen:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!