fbpx

Kombi Prevoz za Augsburg

Kombi prevoz putnika za Augsburg vas udobno vozi do ovog grada koji se nalazi na jugozapadu Bavarske. Uglavnom je u senci svog suseda Minhena, što je potpuno neopravdano, jer Augsburg ima mnogo toga da ponudi. 

Danas je to važan industrijski grad, a još u rimsko doba je bio važan kao vojni logor i prestonica provincije. Kombi prevoz putnika za Augsburg je najbolja opcija da se sigurno prevezete do jednog od prvih gradova u Nemačkoj, a u doba renesanse i najbogatijih gradova u Evropi!

Augsburg je jedan od najzelenijih gradova u Nemačkoj, sa puno impresivnih katedrala i monumentalnih građevina. To je ujedno i jedini nemački grad sa svojim zvaničnim praznikom: Augsburger Hohes Friedensfest se ovde obeležava 8. avgusta.

Znamenitosti koje treba obići su: Šezlerova palata, Gradska palata Fuggerovih, Kräutergarten am Roten Tor (prelepa bašta sa začinskim biljem), Funfgratturm (tzv. Kula sa pet prstiju, izgrađena na vodi), Freilichtstage (pozorište na otvorenom) i sl.

Muzeji: Fuggerei muzej, Brechthaus (rodno mesto pisca Bertholda Brechta), Muzej jevrejske kulture i sl.

Sedište je kompanija kao što su MAN, Osram i Siemens.

Ukratko, ovaj grad vredi posetiti.

Prednosti kombi prevoza do Augsburga:

Kombi prevoz do Augsburga nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Augsburg?

Polasci za Augsburg su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Augsburga?

Za Augsburg vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Augsburga:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!