fbpx

Kombi Prevoz za Manhajm

Manhajm je grad u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg. Ime Manhajm je većini ljudi poznato zbog istoimenog fudbalskog kluba, ali ovaj grad je mnogo više od toga. To veoma lep grad sa puno istorijskih znamenitosti, lepih restorana i mnogo prodavnica (čak preko 2000!). Savršeno mesto za entuzijaste za kupovinu! Manhajm se naziva i Kuadratestadt, zbog načina na koji je centar grada raspoređen, odnosno prema šablonu šahovske table. Blokovi (trgovi) su numerisani i stoga skoro da nema naziva ulica.

Jedan od najpoznatijih simbola Manhajma je vodotoranj iz 1889. godine. Zatim, tu je i prelepa barokna palata Mannheimer Schloss, Sebastijanova crkva i Umetnička hala površine 13.000 m² (sa sedam različitih sala) i sl.

Prednosti kombi prevoza do Manhajma:

Kombi prevoz do Manhajma nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Manhajm?

Polasci za Manhajm su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Manhajma?

Za Manhajm vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Manhajma:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!