fbpx

Kombi Prevoz za Ulm

Grad Ulm se nalazi na levoj obali Dunava i svake druge godine je domaćin Dunavskog festivala na kom učestvuju sve zemlje koje ova reka povezuje. Poznat je kao rodni grad Alberta Einsteina. Njegovo najupečatljivije obeležje je svakako Ulmer Munster, najviši crkveni toranj na svetu, visok 161,53 m, do čijeg se vrha može stići pomoću više od 700 stepenika. Pogled sa tornja crkve oduzima dah!

Interesantni turistički lokaliteti Ulma su: Muzej hleba, Vrt ruža (preko 200 različitih sorti ruža zasađenih na oko 3000 m²), najstarije naselje u gradu – Fischerviertel (“Ribarska četvrt” u kojoj su stare autentične kuće, zaštićene zakonom), zgrada Gradske opštine (sa jedinstvenim sunčanim satom i živopisnom fasadom), Blautopf (izvor sjajne plave vode) i sl.

Prednosti kombi prevoza do Ulma:

Kombi prevoz do Ulma nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Ulm?

Polasci za Ulm su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Ulma?

Za Ulm vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Ulma:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!