fbpx

Kombi Prevoz za Hejlbron

Nekada slobodni imperijalni grad, kasnije napredan industrijski grad, Hejlbron se ubrajao među najlepše gradove u Nemačkoj sve do njegovog uništenja od strane savezničkih snaga u Drugom svetskom ratu (98% je pretvoreno u ruševine za nekoliko minuta).

Hejlbron je dom velikih kompanija Schwarz grupe (Lidl i Kaufland), Unilevera (Knorr), Intersport i dr.

Hejlbron ima oko 125.000 stanovnika, od kojih 52% ima migraciono poreklo (Grci, Turci, Italijani, Portugalci i dr).

Važni turistički lokaliteti: Eksperiment (najveći nemačkim naučni centrar), najsavremeniji obrazovni kampus u Evropi, Federalni sajam vrtova (moderna baštenska izložba), Pozorišni brod i sl. Schießhaus sa svojom rokoko dvoranom i ružičnjakom, kao i crkvom Svetog Kilijana sa originalnom osmougaonom kulom (čiji najstariji delovi datiraju iz 13. veka) takođe vredi posetiti.

Ovaj grad se brzo menja. Uvek postoje nova mesta koja vredi istražiti.

Prednosti kombi prevoza do Hejlbrona:

Kombi prevoz do Hejlbrona nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Hejlbron?

Polasci za Hejlbron su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Hejlbrona?

Za Hejlbron vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Hejlbrona:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!