fbpx

Kombi Prevoz za Štutgart

Štutgart glavni je grad nemačke pokrajine Baden-Virtemberg i šesti je po veličini grad u Nemačkoj. Nalazi se u prelepoj dolini okruženoj Švarcvaldom.

Top turistički lokaliteti koje ne treba izostaviti prilikom posete ovom gradu su: Schlossplatz (najveći trg u Štutgartu, sa prelepom starom vojnom zgradom i živopisnim parkom), dvorac Ludwigsburg (okružen prelepim baštama), Konigstrasse (“Ulica kralja”, glavna komercijalna ulica Štutgarta sa mnogo lepih specijalizovanih prodavnica) itd.

Ovaj grad je pun zanimljivih muzeja kao što su muzej Mercedes Benz, Poršeov muzej, Kunstmuseum Stuttgart (muzej savremene i moderne umetnosti) i sl.

U Štutgartu je sazidan prvi TV toranj na svetu, visine 216,61 m. Po uzoru na njega zidani su mnogi takvi tornjevi u svetu, uključujući i Avalski toranj.

Prednosti kombi prevoza do Štutgarta:

Kombi prevoz do Štutgarta nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Štutgart?

Polasci za Štutgart su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Štutgarta?

Za Štutgart vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Štutgarta:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!