fbpx

Kombi Prevoz putnika za Darmštat

Prevoz putnika za Darmštat vas vodi do grada koji blista kao moderan kongresni centar sa mnogo kulturnih institucija. A promocija umetnosti ovde ima dugu tradiciju, počevši od osnivanja kolonije umetnika na Mathildenhoeheu početkom 20. veka. 

Neke od najvažnijih znamenitosti do kojih vas vozi kombi prevoz putnika za Darmštat su: Svadbena kula, Rezidencijalna palata, Beli toranj (koji je prvobitno bio deo gradskog bedema) i potkupolna crkva Svetog Ludviga. 

Ljubitelje arhitekture podjednako raduju mnoge prelepe secesijske zgrade kao i bizarna stambena zgrada Waldspirale poznatog umetnika i arhitekte Fridensrajha Hundertvasera.

U ovom gradu su istraživanje i nauka, umetnost, kultura i književnost zaista spojeni na najlepši način. Dok je HLMD jedan od najvećih i najstarijih univerzalnih muzeja u Evropi, a u ovom gradu se nalazi i Evropski centar za svemirske operacije (ESOC), odakle se kontrolišu sve satelitske misije Evropske svemirske agencije (ESA).

prevoz putnika za darmstat

Prednosti kombi prevoza putnika do Darmštata:

Kombi prevoz putnika za celu Nemačku nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Darmštat?

Polasci za Darmštat su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Darmštata?

Za Darmštat vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Darmštata:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!