fbpx

Kombi Prevoz za Darmštat

Grad Darmštat blista kao moderan kongresni centar sa mnogo kulturnih institucija. Promocija umetnosti ovde ima dugu tradiciju, počevši od osnivanja kolonije umetnika na Mathildenhoeheu početkom 20. veka. Neke od najvažnijih znamenitosti su: Svadbena kula, Rezidencijalna palata, Beli toranj (koji je prvobitno bio deo gradskog bedema) i potkupolna crkva Svetog Ludviga. Ljubitelje arhitekture podjednako raduju mnoge prelepe secesijske zgrade kao i bizarna stambena zgrada Waldspirale poznatog umetnika i arhitekte Fridensrajha Hundertvasera.

U ovom gradu su istraživanje i nauka, umetnost, kultura i književnost zaista spojeni na najlepši način. HLMD je jedan od najvećih i najstarijih univerzalnih muzeja u Evropi, a u ovom gradu se nalazi i Evropski centar za svemirske operacije (ESOC), odakle se kontrolišu sve satelitske misije Evropske svemirske agencije (ESA).

Prednosti kombi prevoza do Darmštata:

Kombi prevoz do Darmštata nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Darmštat?

Polasci za Darmštat su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Darmštata?

Za Darmštat vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Darmštata:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!