fbpx

Kombi Prevoz za HAMBURG

Kao glavni lučki grad u severnoj Nemačkoj, Hamburg je preko reke Elbe povezan sa Severnim morem. A posle Berlina, to je drugi najveći grad u ovoj zemlji. 

Hamburg ima više mostova od Venecije, Amsterdama i Londona zajedno. Sa svojih 2.500 mostova izgleda zaista impresivno. Posebno vam preporučujemo da posetite mostove: Köhlbrandbrücke, Überseebrücke, Brooksbrücke, Poggenmühlenbrücke i Feenteichbrücke. 

A da li ste znali da su čuveni Bitlsi zapravo počeli svoju karijeru upravo u ovom gradu? Ovaj čuveni bend je održao oko 270 koncerata u Hamburgu od 1960. do 1962. godine i tu usvaršio svoje muzičke veštine i jedinstveni zvuk. Džon Lenon je izjavio da je rođen u Liverpulu, ali da je odrastao u Hamburgu. 

Luka u ovom gradu je skoro velika kao glavni grad Danske – ima 74 kvadratna kilometra. A zanimljivo je da svaki brod koji dolazi ili odlazi iz Hamburga biva “pozdravljen” nacionalnom himnom svoje zemlje.

Duh dobrodošlice se pokazuje od posebne važnosti onima koji su izabrali ovaj grad kao mesto u kojem će živeti i raditi. 

Prednosti kombi prevoza do Hamburga:

Kombi prevoz do Hamburga nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Hamburg?

Polasci za Hamburg su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Hamburg?

Za Hamburg vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Hamburg:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!