fbpx

Kombi Prevoz za Frankfurt

Nemački grad Frankfurt na Majni ističe se raznovrsnošću. Sa velikim kompanijama i radnjama s jedne i kulturom i tradicijom s druge strane, ova metropola nudi ponešto za svakoga.

Najbolje znamenitosti Frankfurta: Crkva Svetog Pavla (nalazi se u centru, obnovljena je nakon rata i danas se ovde održava nekoliko kulturnih događaja), TimeRide (istorijski muzej Frankfurta), rekonstruisani Stari grad u srcu grada, Arheološke bašte Kaiserpfalz franconofurt, Prirodnjački muzej Senckenberg, Frankfurtska katedrala, vidikovac na krovu Glavne kule (sa oko 200 metara iznad gradskih ulica, pruža se spektakularan pogled na okolni region) i glavni gradski trg Remerberg na kome se mogu videti mnoge važne i posebne građevine kao što su crkva Sv. Nikole, Gerechtigkeitsbrunnen i niz obnovljenih kuća od drveta.

Prednosti kombi prevoza do Frankfurta:

Kombi prevoz do Frankfurta nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Frankfurt?

Polasci za Frankfurt su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Frankfurta?

Za Frankfurt vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Frankfurta:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!