fbpx

Kombi prevoz za Minhen

Iako većini ljudi kada pomisle na ovaj grad, prvo padne na pamet festival piva, Minhen je mnogo više od Oktoberfesta. Ovaj živahni grad je prepun kulture, istorije, arhitekture i umetnosti.

Minhen je glavni grad Bavarske pokrajine i po veličini je treći grad u Nemačkoj. Zbog visoke nadmorske visine, ima hladne zime i topla leta. Od Beograda je udaljen 939 km.

Ovo je veoma raznolik grad u kome ništa ne nedostaje. Ima odlične restorane, prelepe znamenitosti (palata Nimfenburg, pivara Hofbrauhaus, trg Marienplatz, Gradske kapije Minhena i sl), mnoštvo interesantnih muzeja (BMV muzej, Muzej krompira, Deutsches Museum, Bavarski nacionalni muzej i sl), kao i mnogo mogućnosti za kupovinu i zabavu.

Prednosti kombi prevoza do Minhena:

Kombi prevoz do Minhena nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Minhen?

Polasci za Minhen su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Minhena?

Za Minhen vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Minhena:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!