fbpx

Prevoz putnika za Bon

Prevoz putnika za Bon vozi do grada koji konstantno beleži porast broja stanovnika.  A u njemu stopa nezaposlenosti mala u poređenju sa drugim nemačkim gradovima. 

Kada je doneta odluka da Berlin bude glavni grad ujedinjene Nemačke, mnogi su mislili da će Bon vrlo brzo da postane provincija. Međutim, ovaj grad se sasvim neočekivano preporodio. 

Iako je jedan od najlepših kulturnih centara u Nemačkoj, za Bon kažu da je tek nedavno pronašao svoj kulturni identitet. 

Bon je grad Ludviga van Betovena, a njegovu rodnu kuću, koja je sada muzej, godišnje poseti više od 100.000 turista. Svake godine se održava Betovenov festival, koji je veoma cenjen u svetu klasične muzike. A tu je i čuvena “Muzejska četvrt”, sa oko dva i po miliona posetilaca godišnje.

Prednosti kombi prevoza do Bona:

 

Prevoz putnika za Bon nudi mnogo prednosti. Na prvom mestu, mi dolazimo po Vas na Vašu adresu i samim tim dobijate na fleksibilnosti. Vozimo Vas direktno na željenu adresu u Nemačkoj, tako da ne gubite vreme na presedanja. Pauze se uvek prave u dogovoru sa putnicima, o trajanju i mestu pauze uvek možete odlučiti u dogovoru sa Vašim saputnicima.

Kada su polasci za Bon?

Polasci za Bon su svakog utorka i svakog petka, a povratak je svakog četvrtka i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Koliko traje putovanje do Bona?

Za Bon vozimo preko Mađarske, a trajanje putovanja zavisi od gužve na graničnim prelazima, broja pauza koje se prave, kao i od eventualnih zastoja (radovi na putu, udesi), ali mi garantujemo da ćete uvek stići u predviđeno vreme.

Rezervacija karata za kombi prevoz do Bon:

Kartu možete rezervisati pozivom na broj +381 64 315 78 10. Potrebno je samo da znate datum i mesto putovanja. Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠI VOZAČI I NAŠA VOZILA SU UVEK SPREMNI ZA VAS!