fbpx
prevoz putnika za celu nemacku

Profesionalci za celu Nemačku

Sa ViP Kombi prevozom putujete do svakog mesta u Nemačkoj. Dva puta nedeljno dolazimo po vas na adresu i vozimo vas na željenu lokaciju, a dostupnost u svakom gradu je garancija za sigurno i udobno putovanje

 

Prednosti putovanja ViP Kombi prevozom putnika za celu Nemačku su višestruke. Naša usluga prevoza “od vrata do vrata” sigurno je najveća pognodnost u odnosu na druge vrste prevoza. Ali ono što nas čini ekspertima jeste usluga prevoza u celoj Nemačkoj.

 

Naši su uvek tu i dostupni

 

Putovanja su sama po sebi dovoljno emotivna. Od najranijih odlazaka na đačke ekskurzije, preko turističkih, do poslovnih putovanja, često smo napeti zbog mnogih stvari. Naše dugogodišnje iskustvo i tim profesionalnih vozača su zbog toga tu da vaše putovanje bude udobno i bez napetosti. 

 

Odlična i najsavremnija kombi vozila su konstatno na putu u celoj Nemačkoj. 

 

Zamislite samo situaciju pokvarenog vozila i čekanja da se obezbedi drugo vozilo. Oni koji često putuju znaju da to može da bude veoma frustrirajuće. ViP Kombi prevoz za Nemačku je u celoj Nemačkoj. Mi smo neprijatne situacije sveli na minimum. Najsigurniji i najudobniji prevoz putnika je naš moto i naši klijenti znaju da smo u mogućnosti da ga ispoštujemo.

 

Da li ste ikada proveli sate u redu na granici? 

Mi imamo iskustva! 

Kombi prevoz putnika Za Celu Nemačku provede neuporedivo manje vremena na graničnim prelazima u odnosu na ostale vrste prevoza. Jednostavno, štedimo vam vreme i živce.

 

Bez nepotrebnog stresa

 

Naše iskustvo nam je pokazalo da je stres veoma prisutan čak i kod onih koji često putuju. Zbog toga smo uložili mnogo vremena i truda da našim putnicima putovanje učinimo maksimalno udobinim i bez nepotrebne napetosti. Oni koji putuju jednom sa nama najčešće postaju naši stalni klijenti i time potvrđuju da smo uspešni u ovom poslu. 

 

Kada ste odabrali destinaciju na koju putujete, znate vreme putovanja, samo vam je potrebno da nas pozovete na +381 64 315 78 10. Svu brigu oko prevoza prepustite našem timu profesionalaca, a vi možete da se opustite i uživate u putovanju.

 

Optimalna ruta putovanja

 

Sa pravim profesionalcima ne morate da brinete da li ćete stići na svoju destinaciju u dogovoreno vreme. Mi poznajemo sve puteve u celoj Nemačkoj! Naši timovi imaju dugogodišnje iskustvo. Stalna komunikacije između njih i tehnička opremljenost čine da uvek imamo najnovije informacije o stanju na putevima. 

 

Za Nemačku krećemo uglavnom iz Beograda i onda dolazimo po putnike u svim mestima u Vojvodini. U toku putovanja naši dispečeri navode vozače na najmanje opterećen granični prelaz sa Mađarskom i dalje biraju rute preko Austrije ili Češke ka Nemačkoj. Sve je posvećeno sigurnom i brzom prevozu putnika i njihovog prtljaga na željenu adresu.

 

Naši vozači su potpuno profesionalni i iskusni. Planirane pauze se saopštavaju putnicima na početku putovanja, ali se i dogovaraju u skladu sa potrebama putnika. 

 

Vaše je samo da proverite pre putovanja da li posedujete sva potrebna dokumenta, a ako imate nedoumice, slobodno pozovite naš kontakt centar i mi ćemo vam objasniti sve o uslovima putovanja.

 

Sigurno je i zanimljivo

 

Kada se udobno smestite u jedno od naših savremenih i udobnih kombi vozila možete slobodno da se prepustite razmišljanju o zanimljivostima koje vas očekuju u celoj Nemačkoj. Dugogodišnje iskustvo ViP Kombi prevoza za Nemačku vam garantuje da ćete putovanje provesti u razmišljanju o lepotama zemlje u koju putujete (ili se vraćate iz nje), a ne u brigama.

 

Ipak vas mi vozimo u treću najmnogoljudniju zemlju u Evropi. Sa preko 83 miliona stanovnika, Nemačka je daleko ispred Francuske, Velike Britanije ili Španije. Od samog osnivanja Evropske unije ona je njena članica, pa je i zvanična valuta evro. Sećate li se čuvenih i omiljenih maraka?

 

A da li ste znali da se u Nemačku svake godine, prema zvaničnim podacima, doseli više od milion i po stranaca? I da su skoro trećina njih studenti? 

Da vam sada ne pričamo da će svi oni koji dođu imati na raspolaganju čak 1.500 vrsta piva, 300 vrsta hleba ili preko hiljadu vrsta kobasica. A da u Bavarskoj pivo smatraju hranom već smo vam pisali na ovim stranicama.

 

Ono što naši vozači već znaju

 

Čuveni Autoban, kako u Nemačkoj zovu svoj auto-put, na 65% svoje trase nema ograničenje brzine. Da li sada shvatate koliko je važno da vas voze potpuni profesionalci iz ViP Kombi prevoza za Nemačku, a ne oni bez iskustva?

 

Nemci svake godine kupe više od šest miliona novih automobila i zbog toga su najveći proizvođači automobila na svetu. Ne želite da vas vozi neko sa vozilom iz prošlog veka. Naša vozila su najnovije generacije!

 

Nemačka je zemlja koja je veoma posvećena kulturi, sa 6.200 muzeja, 820 pozorišta, 130 profesionalnih orkestara i 8.800 biblioteka. Naši profesionalni vozači znaju da vas sigurno prevezu do svake lokacije u Nemačkoj.

 

Sa nama direktno do posla

 

Ova najveća ekonomija u Evropskoj uniji, koja je i četvrta najveća u svetu, 52% svog ekonomskog uspeha duguje malim ili srednjim preduzećima. Mi ćemo vas uvek udobno i sigurno prevesti do vaše poslovne destinacije.

 

Znate li da je Nemača prosečna plata na godišnjem nivou 42.000 evra? Koliko je to mesečno? 

 

U ovu zemlju ne dolaze samo radnici iz “trećih zemlja”, nego i iz onih koje se smatraju najrazvijenijim. U poslednjih 12 godina ovaj broj stalno raste.

 

Tri četvrtine Nemaca je zaposleno u uslužnim sektorima. Dakle, posla ima za sve, a važno je i da je dobro plaćen.

 

Da li ste već saznali da vam je u našim vozilima obezbeđen besplatan Wi-Fi

 

Smestite se udobno, putujte sigurno i na ovim stranicama čitajte korisne i zanimljive informacije o zemlji u koju putujete.