fbpx

Slanje Paketa za Nemačku

Slanje Paketa za celu Nemačku

Ukoliko imate potrebu da u privatne ili poslovne svrhe pošaljete nešto za Nemačku, nudimo Vam usluge prevoza pošiljki i manjih paketa iz Srbije u Nemačku i iz Nemačke u Srbiju. Naša usluga transporta paketa je brza i pouzdana. Pošto organizujemo redovne linije na relaciji Srbija – Nemačka i Nemačka – Srbija, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta Vaših pošiljki.

Pošiljke i manje pakete preuzimamo lično od Vas na Vašoj adresi i prevozimo ih direktno do željene adrese u Nemačkoj, po principu “od vrata do vrata”. Prednost ovakvog načina slanja paketa i pošiljki je fleksibilnost, koja se ogleda pre svega u mogućnosti preuzimanja Vaše pošiljke u vreme i na mestu koje Vama odgovara.

Pošiljka mora biti upakovana tako da obezbedi sprečavanje oštećenja sadržine prilikom transporta. Krhke ili lomljive predmete je potrebno pojedinačno zaštititi pucketavom folijom, tj. folijom sa vazdušnim jastučićima. Naša je dužnost da Vas upozorimo da može da se desi da carinici otvore Vašu pošiljku i pregledaju njenu sadržinu, ukoliko im se učini da nešto nije u redu.

Cena prevoza paketa i pošiljki zavisi od njihove veličine. Budući da je u pitanju kombi prevoz putnika, ne vršimo prevoz velikih komada nameštaja i velikih tehničkih uređaja.

S obzirom na činjenicu da je Vama u cilju da pronađete i angažujete najpouzdanijeg, najprikladnijeg i najjeftinijeg kurira, mi Vam nudimo svoje usluge. Vašim pošiljkama ćemo rukovati pažljivo i kod nas će one biti u pouzdanim rukama. Garantujemo da će Vaša pošiljka stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

Za sve detaljnije informacije, slobodno nas kontaktirajte: