fbpx
ViP Prevoz putnika Saveti i iskustva zadovoljnih radnika

Siguran prevoz je pola posla

Prenosimo vam iskustva putnika ViP Prevoz za Nemačku i njihove savete za početak boljeg života u ovoj zemlji

 

Mi smo profesionalci koji vas brzo, sigurno i udobno prevoze do svakog mesta u Nemačkoj, ali i iz Nemačke u Srbiju. Pored najboljeg prevoza putnika od vrata do vrata, trudimo se da našim klijentima uvek pomognemo i savetima jer iza nas stoji višegodišnje iskustvo u kombi prevozu putnika.

 

Ovog puta vam prenosimo razgovore sa stvarnim osobama, našim putnicama i putnicima koji su pristali na naš predlog da i ostalim koji će u budućnosti putovati sa ViP Kombi Prevoz putnika za Nemačku daju koristan savet. 

 

Ko hoće da radi

 

Jelena je iz jednog manjeg mesta na severu Vojvodine i oduvek je, kako kaže, želela da svojim radom postigne sve u životu. 

 

“Godinama sam slušala o raznim poslovima koje moje prijateljice i poznanice rade u Nemačkoj i uvek je glavna stvar bila dobra zarada i ne tako težak posao. Zamišljala sam sebe u nekoj tmurnoj sredini, sa nervoznim Nemcima i nisam mogla da prelomim i krenem sa takvim životom”, počinje svoju ispovest naša putnica. 

ViP Prevoz Putnika za Nemacku Savet

Ali je situacija u kojoj se našla (poslodavac joj je smanjio platu zbog troškova koji nisu bili njena odgovornost), naterala da počne ozbiljnije da razmišlja o odlasku na privremeni rad u Nemačku. Na našem sajtu je pronašla nekoliko saveta i naučila kako da postavi prava pitanja svojim poznanicama. 

 

“U momentima neizvesnosti od nepoznate zemlje najviše mi je značila profesionalnost i ljubaznost vaših vozača.”

 

“Prvo putovanje sa ViP Kombi prevozom putnika za Nemačku bilo je više nego udobno. U onim momentima neizvesnosti i slobodno mogu da kažem straha, najvažniji mi je bio profesionalan odnos i ljubaznost vozača”, objašnjavam ona. Kako kaže, svima u kombi prevozu za Frankfrurt (gde je imala prvi ugovoren posao) bilo je jasno da putuju sa iskusnim vozačima i u sigurnim vozilima.

 

“Nisam znala da li ću uspeti da izdržim i da li ću moći ceo ugovor da ispoštujem, ali sam znala da ću se vratiti istim prevozom do svoje kuće. Veoma važno da se vozite sa onima koji su uvek voljni da vam pomognu i da vas savetuju na pravi način”, kaže Jelena, koja je u Frankfurtu radila prva tri meseca kao negovateljica.

 

Prema njenim rečima, to je jedan divan posao, u kojem ste sigurni da ćete dobro zaraditi, a da nećete raditi ništa teško ili ponižavajuće. Ona se zbližila sa starijom bakom oko koje se brinula i kako kaže nije joj bilo jednostavno da je ostavi kada je morala da se vrati za Srbiju.

 

“Nisam zaboravila moj ViP Prevoz putnika za Nemačku i kada se prbiližio datum povratka odmah sam pozvala i rezervisala svoje mesto za prevoz za Srbiju. Broj telefona sam memorisala, ali sam često odlazila na njihov web sajt i pratila ih na društvenim mrežama”, objašnjava Jelena koja već treći put putuje sa nama.

 

Ona navodi da posao nigde nije težak za one koji hoće da rade, ali i da je on u Nemačkoj neuporedivo lakši nego što je zamišljala. 

 

“Svakako, važno da imate pravu uslugu prevoza jer to je vam je prvi susret sa zemljom u koju putujete. Sigurnost i saveti koje sam dobila od ViP prevoza za Nemačku mi je pomogla da se bolje snađem u prvim danima”, zaključuje naša sagovornica.

 

Siguran u sebe i u prevoz

 

Nenad je jedan od onih mladih ljudi koje život nije mazio i koji su svaki svoj dinar zarađivali samo radom. Njegova priča počinje u trenutku kada se nakon nekoliko godina u Beogradu odlučio da pronađe bolji život za sebe u zemlji sa najjačom ekonomijom na svetu.

 

“O Nemačkoj stvarno nisam znao ništa. Ono što nam pričaju na televiziji i što čujemo od onih koji su bili tamo nije ni deseti deo. Srećom, mnogo je bolje”, priča nam kroz osmeh.

ViP Prevoz Putnika za Nemacku

Vraća se kratko kući da vidi roditelje i da im konačno finansijski pomogne. Samo tri meseca je radio u Hamburgu i već je u mogućnosti da pomogne onima koji su čitav život pomagali njemu. 

 

“Kada sam osetio da je moje mesto u drugoj zemlji bilo mi je veoma teško, ali sam znao da moram da donesem tu odluku. Guglao sam i pronašao ViP Prevoz putnika za Nemačku. Učinilo mi se da su profesionalni i nisam se prevario”, kaže Nenad i dodaje da se pri prvom susretu sa našim profesionalnim vozačima osetio kao povlašćen.

 

“Čovek mi je čestitao na odluci i odmah dao broj telefona od poznanika koji pomaže svima koji traže posao u Hamburgu.”

 

“Momak koji je došao na dogovoreno mesto mi je izgledao kao pravi vozač profesionalac. Ispostavilo se da je to, ali i mnogo više od toga. Srećom sam mu na prvoj pauzi objasnio da idem u Nemačku da radim, da sam vredan i da želim da zaradim za porodicu. Kada sam mu rekao da nemam baš neke diplome, niti znam dobro nemački jezik, mislio sam da će mi reći da sam pogrešio”, ispoveda se naš putnik i dodaje da je vozač ViP Prevoza putnika za Nemačku učinio upravo suprotno.

 

“Čovek mi je čestitao na odluci i odmah dao broj telefona od poznanika koji pomaže svima koji traže posao u Hamburgu. Pomislio sam da je moguće da je taj kontakt dobar jer sam se već uverio da oni koji voze po celoj Nemačkoj imaju i poznanstva u celoj zemlji.”

 

Kako kaže, ispostavilo se da je to tačno i na prvom poslu je već prepoznat od poslodavca kao vredan i kvalitetan radnik. Trenutno uči da postane varilac. Kada se ponovo vrati u Nemačku čeka ga bolje radno mesto, a za nekoliko meseci i stalan posao. 

 

“Sve je počelo sa onim kontaktom koji mi je dao ViP vozač i uputio me na prave ljude. Nisam zaboravio da su svi njegovi saveti bili potpuno na mestu. Zbog toga ponovo putujem sa njim. Na žalost, on je na nekoj drugoj liniji danas jer oni voze po celoj Nemačkoj, ali ulovićemo se mi jer planiram da putujem sa ViP Prevoz putnika za Nemačku svaki put.

 

Početak novog života sa profesionalcima

 

Anita je završila medicinski fakultet i počela da stažira u Kliničkom centru u Novom Sadu. Međutim, poslovna prilika koja se pojavila preko sestre iz Berlina nije mogla da bude propuštena. 

 

Sestra joj je ukazala na ponudu za posao u jednom selu u blizini Dortmunda i ona se hrabro odlučila da krene u novi životni poduhvat. 

 

“Sestra je već putovala do Berlina sa ViP Prevozom putnika za Nemačku i poslala mi njihov kontakt. Sestra me nikada nije lagala.”

 

“Mnogo sam putovala. Bila sam na razmeni u Španiji. Živela sam godinu dana u Americi i nije mi strano putovanje avionom. Međutim, kada sam shvatila da moj novi dom udaljen od aerodroma više od stotinu kilometara, da moram da promenim nekoliko prevoznih sredstava, shvatila sam da je Kombi prevoz putnika prava stvar za mene”, objašnjava ova mlada doktorka.

ViP Prevoz putnika za Nemacku Saveti doktora

Prema njenim rečima, prevoz sa adrese na adresu bio je ključna stvar za ovakvu odluku. “Sestra je već putovala do Berlina sa ViP Prevozom putnika za Nemačku i poslala mi njihov kontakt. Napisala je da su oni profesionalni i ljubazni, da su vozila nova i udobna. Sestra me nikada nije lagala.”

 

Upisala sam u Google pretraživač “prevoz Dortmund” i stvarno se pojavio ViP Kombi prevoz putnika. Komentari putnika su bili odlični. Čitala sam detaljno i savete. Jednostavno sam htela da mi početak novog života počne sa profesionalcima kakava i sama želim da budem, objašnjava nam Anita.

 

“Sve je uvek bilo kako smo se dogovorili. Da nije tako ne bih vas sada zvala da rezervišem prevoz za mog verenika.”

 

Ponuda od dva kofera u ceni jedne karte je takođe bila mnogo bolja od onih koje nude avio kompanije. A kada je videla uslugu Slanje paketa za Dortmund, kao i da polazimo svakog utorka i petka za Nemačku, a svakog četvrtka i nedelje se vraćamo, shvatila je da ćemo se dugo družiti.

 

“Sigurniji ste mi od aviona. Vi nemate letove koji kasne ili se odlažu. Sve je uvek bilo kako smo se dogovorili. Da nije tako ne bih vas sada zvala da rezervišem prevoz za mog verenika”, govori nam uz iskren osmeh naša putnica. 

 

Naši profesionalni vozači i svi zaposleni u ViP Prevoz Putnika za Nemačku znaju da su zadovoljni klijenti na prvom mestu! Zbog toga na pozovite i pitajte sve što vas zanima o prevozu putnika za celu Nemačku. 

Ukoliko ste odlučili da je vreme za promenu na bolje kliknite OVDE i rezervište svoje mesto u jednom od naših vrhunski komfornih vozila.