fbpx

Još jedno leto haosa na evropskim aerodromima? Putujte sa nama u Nemačku i uštedite vreme i novac!

Da li ste skoro putovali avionom po Evropi? Kakvo je vaše iskustvo?

Nakon što su ograničenja za putovanja zbog epidemije COVID19 ukinuta, mnogi stanovnici naše zemlje i Evropljani uopšte su iskoristili priliku za putovanja, željni odmora i druženja sa prijateljima i porodicom u drugim državama. Već prošle godine, mnogi su pohrili na aerodrome, ali ni cene ni organizacija u avio saobraćaju, više nisu kao pre.

Čekanja, odlaganja, haos…

Na žalost, ni prethodne ni ove godine vazduhoplovna industrija se nije pokazala spremnom za ogroman skok u broju putnika. Aerodromi i aviokompanije su preopterećeni, a mnogi putnici izgubljeni u haosu i kašnjenjima. Velika odlaganja letova, zagubljeni prtljag, više cene i beskonačni sati na aerodromoma – bili su, na žalost, epilog za mnoge od nas.

Nedovoljno osoblja nakon pandemije

Glavni uzrok da se putovanja avionom pretvore u noćnu moru za veliki broj putnika, zapravo je nedostatak osoblja. Tokom pandemije putovanja gotovo da nije ni bilo, te su radnici u vazduhoplovstvu postali tehnološki višak, a nakon nje većinom nisu zamenjeni. Posledice su redovi na aerodromskom obezbeđenju, čekiranju i kontroli pasoša, gomilanje i gubljenje prtljaga i sve ostalo što su mnogi od putnika doživeli kako prošle, tako i ove godine.

Planirate put za Nemačku? Izbegnite nerviranje!

Prema zvaničnim podacima, čak polovina svih letova u Evropi odložena je prošlog leta, a skoro 2.000 je otkazivano svakog dana – prema podacima evropskog tela za upravljanje vazdušnim saobraćajem Eurocontrol.

Neki aerodromi su se sa situacijom suočili bolje, a neki lošije. Što se Nemačke tiče, najgora situacija je na Frankfurtskom aerodromu (FRA) gde je čak 42.99% letova imalo smetnje, otkazivanja i odlaganja. Nešto malo bolje je na  Berlin Brandenburg aerodromu (BER) sa 34.17% problematičnih letova, a za njim sledi aerodrom Diseldorf (DUS) sa 22.26% letova koji nisu prošli prema planu.

Kombi prevoz za celu nemačku – tačno, udobno i povoljno

Zašto biste čekali satima, tražili izgubljeni prtljag i plaćali više – kada na bilo koju adresu u Nemačkoj možete stići sa nama?

Nudimo vam najsigurniji i najudobniji prevoz od vrata do vrata, klimatizovanim vozilima sa wi-fi internetom uz profesionalne i ljubazne vozače.

Sa našim kombi prevozom – brzo, udobno i na vreme stižete u Minhen, Štutgart, Manhajm, Frankfurt, Nirnberg, Bon, Keln, Diseldorf, Dortmund, Drezden, Berlin, Hanover, Hamburg, kao i sve ostale gradove i mesta u Nemačkoj. Polazimo iz Novog Sada i Beograda DVA PUTA NEDELJNO – utorkom i petkom, a povratak je organizovan četvrtkom i nedeljom. U Nemačkoj dolazimo po vas na adresu i vozimo vas do adrese u Srbiji.

Izbegnite probleme sa avio letovima uz prevoznemacka.rs –  uštedite vreme, novac i živce! Vaše je samo da nas pozovete na +381 64 315 78 10 ili kontaktirate putem sajta i rezervišete svoje mesto.