fbpx
ViP Kombi prevoz putnika za Nemacku Skijanje u Nemackoj

Skijanje u Nemačkoj? Odlična ideja!

ViP Kombi prevoz putnika profesionalno vozi svoje klijente na željene adrese u celoj Nemačkoj. Zadovoljstvo putnika nam je od najveće važnosti! Stalno unapređujemo našu uslugu i nudimo Vam Kombi prevoz na skijanje u Nemačkoj. Brzo, komforno i bezbedno putovanje do najpopularnijih skijališta u Nemačkoj.

 

Danas Vas upoznajemo sa skijalištima u ovoj veličanstvenoj zemlji, često zasenjenoj velikim skijalištima u drugim alpskim zemljama. 

 

Kombi Prevoz na skijanje u Nemačkoj – iskustvo na našoj strani

 

Izbor skijališta u Nemačkoj je veoma težak i zbog toga je veoma važno da imate profesionalce iz Kombi prevoz na skijanje u Nemačkoj na svojoj strani. Mi uvek obavljamo najteži posao za Vas.

 

Ogromne površine skijališta koje treba istražiti postaju mnogo dostupnije ako se oslonite na one koji se ponose svojom pouzdanošću, sposobnošću i veštinom u prevozu putnika za Nemačku.

 

Ovo je naš izbor destinacija koje morate da posetite ukoliko ozbiljno razmišljate o vožnji skija ili snouborda u Nemačkoj.

 

Olimpijski centar za profesionalce

 

Nemački Alpi nude skoro stotinu kilometara skijaških staza, sa još više kilometara predviđenih za skijaško trčanje.
Garmisch-Partenkirchen (Garmiš-Partenkirhen) je najpoznatiji po tome što je bio domaćin Zimskih olimpijskih igara davne 1936. godine. Na njegovim stazama će se dobro osećati skijaši i borderi srednjeg i visokog nivoa skijanja. Ali ovaj zimski centar nudi i instrukcije svetske klase za oni koji su novi u ovom sportu. U obližnjem selu možete da pronađete mnoštvo restorana i ostalih aktivnosti koje će vam učiniti i onaj deo odmora posle skijanja veoma zanimljivim.

Imate ekipu za skijanje? Niste još odlučili gde idete? Ne razmišljajte više. Sedite jedno od naših pouzdanih i tehnički ispravnih vozila i uživajte u udobnom i bezbrižnom transportu.

Aber: Moderni i idealni za porodicu

ViP prevoz za Aber

Idealna skijaška destinacija za skijaše i bordere svih uzrasta i sposobnosti. Ovo zimsko odmaralište vam nudi odlične uslove za decu i početnike. Posebno se ističe namenski deo za decu, sa četiri magična tepiha za početnike.

Naš Kombi prevoz putnika je idelan za putovanje dve porodice na skijanje do ovog zimskog centra. A domaćini su se pobrinuli da sve bude posvećeno i vašim najmlađima, pa sve žičare imaju i sigurnosnu šipku za decu.
Aber je najviša planina u bavarskoj šumi i može se pohvaliti nekim od najmodernijih objekata u celoj Nemačkoj.

 

Vrh za najdužu sezonu

ViP Kombi prevoz putnika za Nemacku Skijanje u Nemackoj Zugspitze

U neposrednoj blizini gore pomenutog Garmiša nalazi se Cugšpice (Zugspitze), najviši vrh Nemačke sa preko 3000 metara. 

Ovo područje zbog svoje visoke nadmorske visine često je skijalište sa najdužom sezonom u Nemačkoj.  Ukupno, odmaralište ima više od 15 kilometara skijaških staza, do kojih vas vozi desert ski-liftova. 

Zanimljivo je da vam Cugšpice nudi i veliki prostor za slobodno jahanje, ali i ono na uređnim stazama.

Ako se ne plašite visine, sve što treba da uradite da nas kontakitrate OVDE i uživate u lepotama i čistom vazduhu.

 

Steinplatte-Winklmoosalm – spoj najboljeg

ViP Kombi prevoz putnika za Nemacku Skijanje u Nemackoj Zugspitze

Ova dva kombinovana skijaška područja, koja se nalaze na nemačko-austrijskog granici, idelna su za prave ljubitelje svih vrsta zimskog odmora. Imaju nekoliko terenskih parkova, kilometre staza za trčanje i skoro 50 kilometara staza za skijanje i snoubord. 

Skijalište takođe ima jedan od najmodernijih sistema žičara, sa sigurnosnim vezama, grejačima sedišta, ali i još mnogo toga što će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Od početnika do profesionalaca, skijaši i snouborderi svih nivoa će pronaći udobnost na raznovrsnim stazama Steinplatte-Winklmoosalm.

Naš Kombi prevoz putnika će doći po vas na adresu u Srbiji u dogovoreno vreme, prevesti vas do ovog skijaškog centra i doći po vas u dogovoreno vreme. Vaše je samo da uživate!

 

Uživanje u najboljem pogledu

Kombi prevoz do Oberstdorf-Nebelhorn

Volite li spust? Znamo idelanu destinaciju za Vas u Nemačkoj!
Oberstdorf-Nebelhorn je skijalište koje ima neke od najdužih staza u ovoj zemlji. A ujedno je i najviše skijalište u regionu Algau. 

Često ga nazivaju “tribinom Alpa”, jer ima tri stanice na putu do vrha planine gde posetioci mogu da vide više od 400 različitih vrhova preko horizonta.

Ne brinite se za iznajmljivanje skijaške opreme. ViP Kombi prevoz putnika za Nemačku ima uslove da Vašu skijašku opremu i vas preveze od vrata do vrata.

 

Imate li pitanja za Kombi prevoz na skijanje u Nemačkoj?

 

Nema problema, ViP Kombi prevoz putnika za Nemačku uvek ima prave odgovore.

 

Da li mogu da skijam u Nemačkoj u decembru?

Naravno. Skijaška sezona u Nemačkoj traje od decembra do marta, u zavisnosti od količine i kvaliteta snežnih padavina.

 

Kako da prevezem svoju skijašku opremu do željene destinacije?

Umorni ste od provlačenja svojih skija i snoubordova kroz aerodromske terminale? Ne vozi vam se vaš automobil? Mi vas potpuno razumemo.

Jednostavno se spakujte i pozovite nas. Mi ćemo doći do vašeg doma, preuzeti vaš prtljag i opremu i prevesti vas do željene destinacije u Nemačkoj. Putujte sa svojom opremom. Puzdanost je naš moto!

 

Zahvaljujući našim pouzdanim i tehnički uvek ispravnim vozilima, možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za udobnim i bezbrižnim transportom.

 

Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete i na vreme rezervišete svoje mesto. 

Šta čekate? Nemačka vas zove!