fbpx

Zašto je prevoz kombijem bolja opcija od prevoza autobusom?

Zaista postoje višestruke prednosti putovanja kombijem! Pogotovo ako je naša želja da putujemo u velikoj grupi, bilo sa porodicom, prijateljima ili poslovnim saradnicima. Mi ćemo Vam ovim tekstom ukazati na neke od pogodnosti koje pruža ovakav vid putovanja.

Usluga prevoza “od vrata do vrata”

Ovo je najverovatnije i najveća prednost putovanja kombijem u odnosu na putovanje autobusom. Ne morate tražiti prevoz do autobuske stanice pri polasku na putovanje, kao ni prevoz od autobuske stanice do adrese kada stignete u mesto odredišta. Ne morate tom prilikom vući svoje kofere i torbe. Ne morate brinuti da li ćete zakasniti na ukrcavanje u autobus. Vi samo treba opušteno da sačekate Vaš kombi prevoz, koji će po Vas doći na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme.

Intimnija i prisnija atmosfera među saputnicima

Putovanje kombijem je originalan i drugačiji način putovanja. To iskustvo je, bez sumnje, jedinstveno, a ništa manje značajna je i činjenica da ovakvo putovanje omogućava bliže emocionalne veze između putnika, zahvaljujući tome što im omogućava da provode više vremena zajedno, da se prisećaju proživljenih trenutaka, da stvaraju nove zajedničke uspomene. To je iskustvo koje ujedinjuje, u kome se dele sve odluke i grupno se odlučuje o mestima eventualnih obilazaka, kao i o mestima i vremenskim periodima za pauze.

Lakši dogovor među saputnicima omogućava uživanje tokom celog putovanja

Bez sumnje, manja grupa ljudi ima veće šanse za dogovore i stvaranje kompromisa oko stvari kao što su izbor muzike, sistema grejanja/hlađenja i slično, nego što je to slučaj u autobusu sa velikim brojem putnika. Važno je uživati u svim etapama putovanja, bilo da se odmarate ili zaustavljate da vidite prelepu prirodu.

Ekonomska prednost putovanja kombijem

Još jedna prednost putovanja kombijem je što je to veoma ekonomična alternativa kada je u pitanju putovanje. Isplativija je od plaćanja karte za svakog od putnika u autobusu, po principu: što je više putnika, cena prevoza je niža.

Fleksibilna ruta putovanja

Putovanje kombijem Vam, za razliku od putovanja autobusom, daje priliku da napravite neka improvizovana skretanja sa uobičajene rute ako usput pronađete mesto koje Vam se čini zanimljivim ili ako vozač kombija dobije dojavu o nekom zastoju na putu. Kombijem je daleko lakše manevrisati, okrenuti ga ili preći neki deo puta kojim to autobusom prosto nije moguće. 

Dostupniji lični prtljag

Ukoliko se desi da Vam je, iz bilo kog razloga, neophodno nešto iz Vaše putne torbe ili kofera, lako, brzo i bez dodatnog stresa možete doći do toga, što u autobusu nije slučaj.

Veća sigurnost u kvalitet prevoza Vašeg prtljaga

Ne morate strepiti nad Vašim prtljagom, posebno prema eventualnoj skupoj opremi (skijaškoj, ronilačkoj i sl). Organizacija pakovanja u kombiju je sasvim drugačija priča nego pakovanje prtljaga u autobusu.

Udobnije i komfornije putovanje

Za razliku od autobusa, u kombiju se ne osete tako snažno sve neravnine na putu, što putovanje čini značajno udobnijim i komfornijim. Autobus jako često staje na stanicama, a kombijem stajete samo na mestima gde pravite pauze i to na mestima i u trajanju koja Vama odgovaraju. Ukoliko putujete sa decom, njima je lakše podneti veliki put u kombiju, a poštedećete i decu i sebe osuda nervoznih putnika u autobusu (nažalost, uvek se nađe neki putnik kome smetaju deca).

Eventualne intervencije na vozilu su lakše i brže

Samo pomislite na banalno menjanje probušene gume. Da, ipak se sve rešava brže i lakše na kombiju nego na autobusu.

Manje zadržavanja na graničnim prelazima

Neuporedivo manje vremena Vam je potrebno za prelazak granice kombijem nego autobusom. Tako nećete uštedeti samo na vremenu, već ćete poštedeti i svoje živce.

Ako smo ovim tekstom uspeli da Vam pomognemo u odluci da se odlučite za putovanje kombi prevozom, mi smo tu za Vas. Ostaje samo da odaberete destinaciju, vreme polaska i da nas kontaktirate oko detalja i dogovora. Svu brigu oko prevoza prepustite našim iskusnim, profesionalnim vozačima, a Vi se opustite i uživajte u avanturi!

Leave a Comment